Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Flyer fietsen

Sinds 1995 bouwt het Zwitserse Flyer met vakmanschap e-bikes die voorzien zijn van de modernste rijwieltechnologie en een innovatief design. De FLYER e-bikes worden in het Zwitserse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd. 

Wij zijn inmiddels ruim 15 jaar dealer van dit mooie merk. Door al die jaren heen hebben de Flyer fietsen zich onderscheiden door hun betrouwbaarheid, stabiliteit en stille krachtige ondersteuning! Maar al te vaak horen we dat het uiterlijk in eerste instantie even wennen was, maar de rijeigenschappen dat dubbel en dwars goedmaken. 

We hebben een ruime collectie Flyers in voorraad. U kunt dus altijd langskomen voor een vrijblijvende proefrit. En heeft u de juiste fiets gevonden, dan kunnen we hem vaak ook snel leveren!

C-serie

DE HOOGSTE STABILITEIT BIJ TOCHTEN EN DAGELIJKS GEBRUIK

De C-Serie is de meest comfortabele e-bike van FLYER. Kenmerkend aan de C-Serie is de rechte zithouding, waardoor de belasting op de pols en schouder laag is. Dankzij de 26-inch wielen en de lage instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. 


Prijs vanaf € 2.999

FRAME KLEUREN

FLYER_C-Serie_Framekleuren

T-serie

VOOR MAXIMAAL RIJPLEZIER OP LANGERE RITTEN

De T-Serie is de allround toerfiets in het FLYER assortiment. Kenmerkend aan de T-Serie zijn de slanke 28-inch wielen met anti-lek banden. De T-Serie combineert een groot afstandsbereik met veilig en stabiel rijplezier. 

Prijs vanaf € 2.999

FRAME KLEUREN

T5.1

Gotour5

DE E-BIKE VOOR OPTIMALE STABILITEIT EN RIJGENOT

Tijdens de ontwikkeling van deze De FLYER Gotour5 heeft de nadruk gelegen op een grote actieradius, optimale comfort en stabiliteit. Ten opzichte van zijn voorganger is de motor dit seizoen nóg krachtiger geworden.

Prijs vanaf € 3.399

FRAME KLEUREN

FLYER__Framekleuren

Gotour4

DE LAAGSTE INSTAP GECOMBINEERD MET MAXIMAAL COMFORT

De Gotour4 verenigt goede rijeigenschappen met wendbaarheid, ongeëvenaarde stabiliteit en een comfortabel lage instap. De 26 inch wielen en beschikbare XS framemaat maken de GoTour4 dé ideale e-bike voor berijders vanaf 150cm lengte!

Prijs vanaf € 3.399

FRAME KLEUREN

Pluto

VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR OPTIMALE FLEXIBILITEIT ONDERWEG

De Pluto e-bike combineert het compacte formaat met een ingenieus vouwsysteem, waardoor de e-bike met een paar makkelijke bewegingen te vouwen is. De Pluto is  ideaal voor kampeerders of forenzen.

Prijs vanaf €2.999

FRAME KLEUREN

Gotour6_black

d

Upstreet5

DE SPORTIEVE ALLESKUNNER!

Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld. Ook in High-Speed verkrijgbaar!

Prijs vanaf € 3.299

FRAME KLEUREN

Actie! C5.1 2017

Speciaal ingekocht: Flyer C5.1 2017 model. uitgerust met 15Ah accu met een gemiddeld bereik van 100km!

De C-Serie is de meest comfortabele e-bike van FLYER. Kenmerkend aan de C-Serie is de rechte zithouding, waardoor de belasting op de pols en schouder laag is. Dankzij de 26-inch wielen en de lage instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. 

Normaal € 3.099,-   
Nu € 2699,-

      

Actie! T8.1 2017

Speciaal ingekocht: Flyer T8.1 2017 model. Met 15Ah accu.

Het verschil in de T8.1 en de T5.1 zit in de gebruikte onderdelen. De T8.1 is standaard uitgerust met o.a: betere banden, krachtigere verlichting, luxere display en een automaatstand in de motor. Dankzij deze uitrusting is dit afgelopen jaar de populairste uitvoering geweest.

Normaal € 3.399,- 
Nu  € 2.999,-

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen