Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Flyer fietsen in Heenvliet

Flyer fiets kopen in HeenvlietKom langs onze winkel! FLYER-fietsen-logo.png

Flyer fietsen zijn de nieuwe standaard

Het traditionele Zwitserse fietsmerk Flyer zag als één van de eerste het nut van elektrisch fietsen en is daardoor de afgelopen jaren een wereldwijde speler geworden. Flyer wil mensen stimuleren om in beweging te komen. Ze staan voor een optimale fietsbeleving. Wilt u dit ook ervaren? Bekijk dan hier de collectie of kom langs onze winkel in Heenvliet!

lijn (1).png

Flyer Gotour4 fiets testen Heenvliet
FLYER_E-Bikes_Gotour4_Comfort_500_CastSilver1.jpg

De Gotour4 is het zustermodel van de Gotour5. Met de kleinere 26-inch-wielen is hij bijzonder wendbaar. Framematen vanaf XS en de lage instap maken de Gotour4 ideaal voor kleinere fietsers. Twijfelt u of of dit model bij uw lichaamslengte past? Kom dan gerust langs in onze winkel in Heenvliet voor een proefrit. Of het nu gaat om de rechtop zithouding, het in hoogte verstelbare stuur (met Speedlifter) of het aangename zadel: bij de Gotour4 is alles op comfort gericht. In combinatie met de krachtige en harmonieus ondersteunende Panasonic-motor, deze is van de nieuwste generatie, en de krachtige accu met grote capaciteit garandeert de Gotour4 eindeloos rijplezier.

Er zijn 2 Flyer Gotour4 modellen:

Wil je deze 2 modellen vergelijken? Download dan de specificaties. (pfd-bestand)

lijn (1).png

Flyer Gotour5 testen in Heenvliet
FLYER_E-Bikes_Gotour5_Comfort_500_CastSilver.jpg

De Gotour5 is onze Tour-bestseller, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Deze fiets combineert technische hoogstandjes met comfort. De instap is laag, de motor is geluidsarm en de zitpositie is rechtop. Daardoor is de fiets uw ideale metgezel tijdens de wat langere ritten. De Gotour5 heeft een sterke motor en een hoge accucapaciteit (603 of 723 wattuur), precies wat elke toerfietser verlangt. Met het overzichtelijke kleurendisplay en de ergonomische bediening stelt u de ondersteuning precies naar eigen wens in.

Er zijn 3 Flyer Gotour5 modellen om uit te kiezen:

Wil je deze 3 modellen vergelijken? Download dan de specificaties. (pfd-bestand)

lijn (1).png

Flyer Gotour6 testen in Heenvliet
FLYER_E-Bikes_Gotour6_500_Comfort_JeansBlue-1.jpg

Het vooruitstrevende ontwerp en de onopvallende frame-integratie van de aandrijving en batterij maken van de Gotour6 de elektrische toerfiets van de volgende generatie. Of het nou gaat om de kabelgeleiding door het frame of om de onderdelen die qua functie en uiterlijk op elkaar zijn afgestemd: de Gotour6 scoort punten vanwege de aandacht voor details. Ook de rijeigenschappen zijn van het hoogste niveau.

U kunt bij ons kiezen uit 5 Gotour6 modellen:

Wil je deze 5 modellen vergelijken? Download dan de specificaties. (pfd-bestand)

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen